Barnmode hösten 2017

 

Barnmode brukar följa trenderna i vuxenmodet. När man ser volangblusar på kvinnoavdelningen hittas ofta bodys med volanger på barnavdelningen och när man ser svartvita detaljer bland kvinnomodet så hittas desamma bland barnkläderna. Även barnkläder för pojkar följer självfallet männens modetrender även om dessa modesvängar inte är lika skiftande som de är för flickorna.

Rött

Enligt Metro Mode är den röda färgen het i höst. Röda kappor, klänningar och läppstift präglar kvinnornas mode. Både kapporna och klänningarna återfinns även bland barnkläderna tillsammans med röda rosetter och högblanka festskor i rött.

Rutigt

En annan stor trend till hösten är inslaget av rutor. De ska gärna vara i svarta och vita toner. Rutorna återfinns på A-linje formade klänningar liksom på stilrena bodys. Var rutorna än må placeras så kommer de att vara moderiktiga. Här kan man också gärna blanda in lite trendigt rött så att man får ett klassiskt rutmönster i Burberry-anda.

Spets

Spetsens popularitet hänger kvar och blandas samman med raka linjer. Varför inte införskaffa en röd spetsklänning och ett par rutiga strumpbyxor som höstens finklädsel till dottern? Mer rätt kan det inte bli!

 

farben-basic