Barnkläder av kända designers

Barnmode är något som vuxit lavinartat de senaste åren. I takt med att de yngre generationerna fått barn, har även behovet av att klä sina barn trendigt vuxit, något som kanske inte varit lika viktigt förr i tiden. Sociala medier spelar givetvis in i detta, och barnbutikerna har inte varit sena att snappa upp detta växande segment. Man kan hitta barnkläder från stora modehus som Dolce & Gabbana, Versace och Armani både i butikerna och på nätet, samt märken som Mini Rodini och Livly som har tagit världen med storm. Just svenska barnkläder verkar gå hem även i utlandet, och inte sällan kan man se just dessa märken på kändisars barn världen över. Förutom att kändisar klär sina barn i coola märken, så har även många börjat designa egna barnkläder och kollektioner. Man kan hitta helt egna märken som kändisar har lanserat eller så har de skapat en kollektion i samarbete med ett redan etablerat märke.

Vilka kändisar designar barnkläder?

Det finns massor av exempel på kändisar som har designat barnkläder, men för att nämna några kan vi se Kardashian Kids, ett märke skapat av systrarna Kardashian, som skapar vardagsplagg med lite guldkant. Även Heidi Klum designar barnkläder i samarbete med Lidl. Dessa plagg är tänkta att passa alla, och allas plånböcker så att fler kan ta del av trendiga plagg, men till en billigare peng. Gwen Stefani har lanserat sin Harajuku Mini Collection som har en helt unik look. Det finns som sagt många exempel på dessa kändisdesigners, och fenomenet kan även hittas här hemma i Sverige. Både Hockeyspelaren Henrik Lundqvist och tv-profilen Laila Bagge har lanserat kollektioner av barnkläder i samarbete med märket The Brand, som även det är svenskt. Henrik Lundqvists kollektion är skapad för Make a Save Foundation, där tanken är att en del av intäkterna går till välgörenhet, och det är verkligen en bra sak som kändisarna kan bidra med. Även Laila Bagge har skänkt sina intäkter till Ronald McDonald House. Vi hoppas att fler kändisar ska hoppa på det tåget och skänka intäkter till välgörande ändamål!

Hitta kändisdesignade barnplagg med rabattkod

Vill du köpa några coola barnplagg som är designade av någon kändis? kampanjjakt.se har massor av bra rabattkoder som du kan använda för att shoppa loss alla coola kläder till riktigt bra priser! Massor av butiker online säljer dessa snygga plagg, samt givetvis massor av plagg från kända designers som kändisarna själva klär sina barn i. Vill du har samma kläder på ditt barn som Prins William och Kate Middleton? Inga problem! Med en rabattkod till någon av alla butiker online kan du säkert skapa samma look! Trender kommer och går, och vi väntar spänt på att se hur det går för alla kändisdesigners. Visst kan flera bara vilja “prova på” och inse att det inte var något för dem, och andra kanske kommer att fortsätta sitt skapande och verkligen satsa på barnkläder. Vilka som kommer att bestå får tiden utvisa. Fram tills dess passar vi på att njuta av alla fina plagg som finns där ute just nu!

farben-basic